Wednesday, 26 December 2012

pencarian sponsor ntuk ga yg akan datang!

                                 assalamualikum hary ni uyu nk cari sponsor ntuk ga yg akan datang
                                                     











                                                 so ada sesiapa tak yg nk sponsor kalau ada tq k
                                   jasa anda amat kami hargai~~                                                                                

17 comments:

ejatt akmal said...

sy nk join jd sponsor :) , pape info inform me ep .

Wan Anis Syafiqah said...

Kalau review blog utk 2 pemenang bleh ?

Wan Anis Syafiqah said...

tapi kan , klau GA nie tamat lbih drpd 31 hb , sy x boleh .. Sorry ..

Kasihku Abadi said...

Hai Uyu...Akak nak sponsor keychain yer

uyu kawaii said...

ouh tq akak nanti pm yuyu eyka

Ira Thira said...

kalau sy nak jadi sponsor boleh x??..nak review blog untuk 5 pemenang..

uyu kawaii said...

ouh bleh je bagy syarat2 k

Sue Azmi said...

Hai, sue nak sponsor topup rm10 for one winner. kalau boleh, inform kat shoutbox ek http://a-awesomee.blogspot.com Thanksalot :*

uyu kawaii said...

btw thanks sudi sponsor

Sue Azmi said...

http://facebook.com/su.asha

Yie Weezer said...

hai,,uyu,sy pun boleh spnosor gak.. tp selendang.. ada 5 je.. baik hati ni nk bagi,tp kalau nak la...hehe pape msg at shoutbox k.

uyu kawaii said...

ouh ok

Nur Rahayu Izaima said...
This comment has been removed by the author.
uyu kawaii said...

ouh ok

TiraHime said...

ok. tira nk sponsor. tira dah add fb uyu

uyu kawaii said...

ok

Tus Sootus said...

nak jadi sponsor bloglist :D boleh?

follow blog : http://akusootus.blogspot.com/
like fanpage : http://www.facebook.com/sootus.sketch

okay? ;)