Saturday, 29 December 2012

HAI DOODLE2 ~~~





                      assalamualaikum hai hari ni uyu nk buka bicara dengan sapaan doodle2 uyu huhu
                     korang dh tahu kan blog uyu ni bertemakan doodle yg terhasil oleh uyu sendiri
              dgn   mnggunakan tetikus sahaja uyu tak    mampu nk beli tablet or else  koz skarang uyu
               still pelajar yg duit poketnyew slalu hilang entah kemana hehe btw skarang uyu free tau kalau     spe2 nk doodle bleh request dgn uyu k jngan  malu2 rugi tau kalau uyu nk buat ga pun  mesti dapatkan sokongan daripada rakan2 blogger kan dan skarang uyu nk tnya pendapat you all tentang niat uyu nk buat doodle ga ni harap2 dapat sokongan la~ nanti uyu nk ubah entry2 uyu jadik doodle land tau nantikan k  ~                                                                    stay tune plez frenz~~~

2 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ada aura meg cikit.. keep it up ;)

uyu kawaii said...

huhu thanks akak dysha