Saturday, 12 March 2016

G I V E A W A Y by Ros Nordin


1.Follow Blog  RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram ( Yang ini Kalau SUDI ) 
2.Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin" Copy banner diatas dan backlink ke entry ini.
3.Dah siap sila letak link korang di ruangan komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

saya pilih MANGO ZIP COSMETIC CASE

Wednesday, 9 March 2016

Koleksi Pakaian Poplook Kini di ZALORA



KoleksiPakaian Poplook Kini di ZALORA!

Assalamualaikum 
bak kata pepatah 
"tak kenal maka tak cinta"
ha sesuai sekali dengan pepatah tu jom kita ambil tahu dengan lebih lanjut tentang trend terbaharu daripada Zalora sendiri iaitu Trend yang dinamakan sebagai POPLOOK 
senang cerita kalau nak kan baju yang menmpunyai fesyen terkini dan bergaya bagaikan artis-artis kita bolehlah terus ke laman web BAJU KURUNG MODEN POPLOOK ni tau jangan tunggu lama-lama nak tahu lagi dengan lebih lanjut mengenai poplook di zalora nak tahu pakaian-pakaian poplook yang tersangatlah cantik dan telahpun memuatkan saya sendiri rambang mata tu macam mana ok meh  tengok ni




mak aii cantiknye baju-baju ni dah la harga semuanya mampu milik tau dah tak perlu dah lepas ni nak susah-susah nak pergi butik mana-mana untuk cari baju-baju yang bertrend terkini dengan harga yang kebabomm sebab di zalora selain kualiti yang bagus dan trend yang meletop malah juga disertakan sekali dengan tawaran harga yang terlajak mampu dibeli tau dengan adanya tawaran yang sensasi sebegini marilah kita ramai-ramai terjah ke laman poplook zalora ni ye dan 
Sedar tak sedar kurang daripada 100 hari lagi kita semua akan menjalani ibadah puasa dan ini juga menandakan Aidilfitri juga akan menjelma. Siapa diantara anda yang sudah membuat persiapan Raya? Tidak dinafikan memang masih terlalu awal untuk membuat persiapan, tetapi dengan membuat persiapan yang awal seperti ini dapat membeli segala kelengkapan anda dengan lebih tenang dan duit juga tidak terasa terlalu banyak untuk dibelanjakan.

Seperti tahun-tahun yang sudah, Poplook merupakan salah satu destinasi online yang sentiasa menawarkan koleksi baju raya yang cukup berpatutan dan trendy terutama sekali untuk wanita berhijab. Oleh itu, apa kata anda mula membuat persiapan sedikit demi sedikit dengan membeli sepasang baju raya bersama Poplook dahulu misalnya?
Apa yang menarik, Poplook bukan sahaja menawarkan koleksi baju kurung moden, malah juga menyediakan koleksi blouse Muslimah, dress Muslimah, kaftan, skirts, seluar dan banyak lagi. Koleksi pakaian ini juga bukan sahaja boleh digayakan ketika sambutan Hari Raya, malah boleh juga dipakai ketika menghadiri majlis-majlis istimewa seperti ke majlis perkahwinan.

Selain itu juga, jangan lepaskan peluang ini juga untuk menemui koleksi Poplook hijab yang cukup trendi dan dijual dengan harga yang cukup berpatutan. Dan satu lagi berita baik untuk penggemar setia Poplook, anda juga kini boleh membuat pembelian koleksi baju kurung moden Poplook online di laman web ZALORA Malaysia. Selamat membeli-belah!