Monday, 7 November 2016

GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS

nama blog:Urbansketch
email:cikkucing@gmail.com


Mega Giveaway By Blogger's Family 2016


 insta
siblings_closet

Thursday, 20 October 2016

giveaway novel giveaway by arrien amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-
6. Lepas dah post, hantar Link entry Giveaway anda di kotak comment. Done ^^ Jom ramai-ramai support and join GA arrien :) sebelum tu nah arrien "hidangkan" novel2 yang bakal anda miliki :D Giveaway akan terbatal jika peserta kurang dari 20 orang. dan pemenang akan bertambah jika peserta lebih dari 30 orang ^_^ Posted by Arrien::@man!:: at 12:00 PG Tiada ulasan: Catat Ulasan Langgan: Catat Ulasan (Atom) Owner. HEY THERE 2 INSPIRIT . I'M ARRIEN . 18 . MALAYSIA. INSPIRIT. Terima Kasih kerana mengunjungi blog ini. Thank you for coming here ^_^ Nak tambah pendapatan sambil berblogging? Click pada gambar diatas untuk tahu cara ^_^. Tinta Penulis. بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ YA ALLAH YA TUHANKU, ENGKAU BERILAH KEJAYAAN KEPADA NOR SABRINA BT JALALUDDIN SEMOGA DIA BERJAYA DALAM DEGREE IN ISLAMIC BANKING NYA.AMIN YA RABBALALAMIN. Talk Here. click click click Followers Insta Nunffnang. Blog Archive ▼ 2016 (10) ▼ November (1) Giveaway: Novel Giveaway by Arrien Amani ► Oktober (3) ► September (1) ► Ogos (1) ► Julai (1) ► Februari (3) ► 2015 (40) ► 2014 (38) ► 2013 (358) ► 2012 (135) ► 2011 (3) Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani TUTORIAL BLOG UNTUK ANDA

Saturday, 12 March 2016

G I V E A W A Y by Ros Nordin


1.Follow Blog  RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram ( Yang ini Kalau SUDI ) 
2.Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin" Copy banner diatas dan backlink ke entry ini.
3.Dah siap sila letak link korang di ruangan komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

saya pilih MANGO ZIP COSMETIC CASE

Wednesday, 9 March 2016

Koleksi Pakaian Poplook Kini di ZALORA



KoleksiPakaian Poplook Kini di ZALORA!

Assalamualaikum 
bak kata pepatah 
"tak kenal maka tak cinta"
ha sesuai sekali dengan pepatah tu jom kita ambil tahu dengan lebih lanjut tentang trend terbaharu daripada Zalora sendiri iaitu Trend yang dinamakan sebagai POPLOOK 
senang cerita kalau nak kan baju yang menmpunyai fesyen terkini dan bergaya bagaikan artis-artis kita bolehlah terus ke laman web BAJU KURUNG MODEN POPLOOK ni tau jangan tunggu lama-lama nak tahu lagi dengan lebih lanjut mengenai poplook di zalora nak tahu pakaian-pakaian poplook yang tersangatlah cantik dan telahpun memuatkan saya sendiri rambang mata tu macam mana ok meh  tengok ni




mak aii cantiknye baju-baju ni dah la harga semuanya mampu milik tau dah tak perlu dah lepas ni nak susah-susah nak pergi butik mana-mana untuk cari baju-baju yang bertrend terkini dengan harga yang kebabomm sebab di zalora selain kualiti yang bagus dan trend yang meletop malah juga disertakan sekali dengan tawaran harga yang terlajak mampu dibeli tau dengan adanya tawaran yang sensasi sebegini marilah kita ramai-ramai terjah ke laman poplook zalora ni ye dan 
Sedar tak sedar kurang daripada 100 hari lagi kita semua akan menjalani ibadah puasa dan ini juga menandakan Aidilfitri juga akan menjelma. Siapa diantara anda yang sudah membuat persiapan Raya? Tidak dinafikan memang masih terlalu awal untuk membuat persiapan, tetapi dengan membuat persiapan yang awal seperti ini dapat membeli segala kelengkapan anda dengan lebih tenang dan duit juga tidak terasa terlalu banyak untuk dibelanjakan.

Seperti tahun-tahun yang sudah, Poplook merupakan salah satu destinasi online yang sentiasa menawarkan koleksi baju raya yang cukup berpatutan dan trendy terutama sekali untuk wanita berhijab. Oleh itu, apa kata anda mula membuat persiapan sedikit demi sedikit dengan membeli sepasang baju raya bersama Poplook dahulu misalnya?
Apa yang menarik, Poplook bukan sahaja menawarkan koleksi baju kurung moden, malah juga menyediakan koleksi blouse Muslimah, dress Muslimah, kaftan, skirts, seluar dan banyak lagi. Koleksi pakaian ini juga bukan sahaja boleh digayakan ketika sambutan Hari Raya, malah boleh juga dipakai ketika menghadiri majlis-majlis istimewa seperti ke majlis perkahwinan.

Selain itu juga, jangan lepaskan peluang ini juga untuk menemui koleksi Poplook hijab yang cukup trendi dan dijual dengan harga yang cukup berpatutan. Dan satu lagi berita baik untuk penggemar setia Poplook, anda juga kini boleh membuat pembelian koleksi baju kurung moden Poplook online di laman web ZALORA Malaysia. Selamat membeli-belah!

Tuesday, 19 January 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Friday, 15 January 2016

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz




Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-





Giveaway New Year 2016



SYARAT
1.Like fanpage AlongMEintan,Auliashawalblog,
2.Follow blog Irrayan dan letakkan di bloglist anda !
3. Follow blog saya ni ,kimchaEintanshawal,yatie,yuha adie
4.Ig shop :alongm ,mek_cun
6.Letakkan banner di atas dan linkkan
7.Tinggalkan komen di bawah

btw syarat n02 tak dapat ikut sebab sya takde bloglist sya follow je

Year End + New Year Giveaway? By Aynal M


 TAG AWK DAN AWK DAN AWK