Tuesday, 18 December 2012

erin kahar birthday ga






                                   assalauamlaikum dan slamat petang hary ni uyu nk join ga
                         yg telah dianjurkan oleh seorang gadis yg comel lagy lotel2 ni erk tengk kat bwh ni                                                 kalau nk tau lebih lanjut psal the penganjur k





                                                            -farransha nurfatin bt kahar
                                                            -know as erin
                                                             -born on 23 january 1998      
                                                                                        
                                                                      14 year old 2012
                                                              skoll smk bandar tenggara2


                              so ga ni bermula hary ni iaitu 18haribulan12 2012-20haribulan1 2012
                           dan hari ini termaktublah sudah penyertaan uyu dlm ga by erin kahar ni k


                                                                       antara syarat2
                                                 1-follow blog erin dan like fanpage erin k
                                           2-buat satu entry dan bersertakan banner di atas
                                              psal ga ni k
                                          3-baklink banner tersebut ke link ga ni k
                                          4-tag 2 blogger lain pastika diorang tahu k
                                          5-hantar link peryertaan ke kotak komen di linkga ni k
                                          6-klik dua link ni hingga abez load ini dan ini jujur k
                                          7-wajib like or follow sponsor2 yg baek haty k


                                                                   the winner by
                                                                   1-top refferal
                                                                   2-entry menarik
                                                                      3-random


                                                          uyu dh ikot syaray2 ni bukti





                                                               ok ni antara2 ysrat kan
                                                    bwt sponsor uyu tak capture koz
                                                                  bnyk sngat huhu

                                                  ok skarang uyu ada sebuahpantun ntuk erin k
                                                                              
                                                      bermain gamelan irama lah perang
                                                           janganlah lupa tuan dan puan
                                                             joinlah skarang tuan puan 
                                                          ga lah wahai gerangan si erin~~

                                                         penutuplah sudah iramalah syahdu
                                                                suara puteri  menyayi riang
                                                             sudahlah join janganlah pula
                                                          lupakan pula syarat syaratnya~~

                                                                                 sekian~~



                                                                                   tag
                                                                              awk dan awk




                                                                           





                          
                                      



                                                                                                                

2 comments:

Erin Kahar said...

hye.. erin blogwalking semua peserta. sambil2 tu cari pemenang sekali. btw wish you luck :)

Adiba™ said...

Good luck :)
Dr segmen yg same ♥ http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/01/erinkahars-birthday-giveaway.html