Wednesday, 12 December 2012

end year giveaway by fhazwani & aqila farah





                                                          hai hary ni uyu nk join satu      
                                       ga yg menarik yg juga telah dianjurkan oleh dua org gadis
                                            yg cun2 semuanya ni hah~rugi tau kalau tak join
                                                  dh la penganjur punyewlah cun hadiahnya lagylah
                          cun melecun kan huhu~so apa lagy join skarang dgn tekanje banner di atas
                                                dari apa yg uyu tau ni ga first diorang so tolong respect k




                                                                           
                                                                        
                                  ha nampak tak penganjur diatas kiut2 kan tu  la kne joi ga ni tau
                                                                           
                                                                             
                                                                  uyu nk tag
                                                                awk dan awk
                                                      





                                                                                                                                                        

11 comments:

αզιℓααα ғαωααααн said...

Cun ? amboii , pandai bodek ye ? hehehe . Nama saya Aqila je takde H . haha sokay lah . Btw goodluck k ? ^_^

uyu_chan said...

haha mestilah la ~~~

Fatin Hazwani. said...

thanks join :)

Fatin Hazwani. said...

Akak dah tambah link uyu :) dan dah bagitahu semua peserta suruh follow :)

uyu_chan said...

ouh ok2~

Aimi Wardina ♥ said...

Follow sini. Follow balik eh :D

Fatin Hazwani. said...

Thanks join dear :)
Mohon ke blog saya semula untuk mengetahui tentang perkembangan tentang sponsor baru yang baru sahaja diupdate pada pukul 5:20 petang PADA 13 HARIBULAN 12.
Mohon LIKE FANPAGE SPONSOR BARU | FOLLOW SPONSOR BARU | KLIK IKLAN SPONSOR BARU :)

TERIMA KASIH :)

uyu_chan said...

ok

zeeQa said...

wish you goodluck.
anyway jom join segmen ni

http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

Saadah Baek said...

hai , good luck ... saya dari segmen yang sama ...
http://saadah97.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilahf.html

fara lulu ^^ said...

HaiJemput join ga nie:)ada maxi dress dan makeup untuk dimenangi!!http://faralalalala.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html