Saturday, 22 December 2012

limited eddition giveaway by dysha sahhir








            hallow di pagy hari yg tenang lagy lah ngantok uyu trus bangun koz teringatkan ga yg akak dysha adakan pada hari ini trus bukak lappy and tekan link blog akak dysha hehe~~~mak pun terus berleter koz bukak wifi tengah2 pagy ni hehe bwt is sokey kerana ga akak dysha ku sanggup di leter hehe``

         KALAU NK JOIN TEKAN BANNER YG ADA LOKONG  A K A SUAmI AKAK DYSHA TU YE HEHE~~~




                                   
                                                                           

2 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

thank for joined:)... gud luckkkk >.<

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/limited-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html
Jom singgah blog Niena pula ..
Niena dah follow blog ni ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)