Tuesday, 4 December 2012

KAWAII GIVEAWAY by MImie & Isha

                                                           
h

assala mualaikum
 hai ary ni uyu nk join kontes ni koz uyu tengok tajuk kontest ni un
dh ske sbab dia kta kawaii uyu dh la ske kawaii2 ni kan
and satu lagy uyu ada terbacalah apakah istilah kawaii ni 
rupa2nyew kawaii ni kiut la so uyu lagy terkejut beruk pss# beruk tak terkejut like this kan hehe
sbab apa uyu terkejut sbab penganjur kontes ni wahh emg kawaii2 la like dia punya tajuk
kontest ni so kepada sesiapa yg nk sruh uyu ejazkan no fon diorang
nanti bagytau uyu tau hehe joking bwt penganjur ni kiut tau rugi kalau tak join


satu lagy hadiah2 kontest ni so kawaii and awsome!!
kepada sesiapa yg nk join klik la pada banner di atas tu
tak napak ea tu banner yg kawaii2 tu ye la tu hehe

uyu  ada pantun entah berapa keratlah nk bgy ni so degarkanlah huhu
yg direka sendiri oleh datin uyu hehe``khas untuk puan penganjur

KUmPULAH DIUT BERKOIZ KOINZ
SUDAHLAH DATANG JOmLAH JOIN
SYA DI SINI SUKELAH JOIN
KOZ HADIAHNYA BLING BLING ~~

TENGOKLAH BROTHER TERSENGEH SENGEH
INGATKAN APA TERSKODENG SKODENG
RUPE RUPENYEW SEDANG LAH TEKAN
BANNER YG KAWAII LAGY LAH mODEN~~

WAHAILAH PUAN JUGALAH TUAN
JANGANLAH LUPE TINGGALKAN PESAN 
KLAU DH JOIN PANDAILAH IKOT 
ALL THE SYARAT YG DITETAPKAN~

pss##kalau boleh uyu nk hadiah 
top referral pertama and
origami paper tu  and surat hello kitty tu hehe~~
and kalau nk bagy hehe tshirt tu pun bleh sewel kan aqu ni
org dh nk bagy peha dia nk betis pulak

okey2 dh abiz dh aqu  merapu so skarang apa lagy 
join lah rmai2 k
doakan sya win k~~ bye
 
harap2 bleh win la


DH IKOT SYARAT2 
 tag awk and awk and awk

okay hope win doakan ye~~
 sya dh ikot all syarat ni bukti




27 comments:

Ain Najwa said...

Best of luck, okay (:

uyu_chan said...

kay

Syamimi_Tahir said...

Menariknya Entry dia . Comel !
Terima kasih join . Terharu sangat dia bersamangat nak joinn . nak nangis rasa . hehe

uyu_chan said...

hehe thank cumel~~!! emg bersemagat pun hehe~~

FairyOfMyLove said...

jom join ga nie..banyak hdiah menarik..
http://aliyatralala.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-aliya.html

FairyOfMyLove said...

jom join ga nie..banyak hdiah menarik..
http://aliyatralala.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-aliya.html

jjikjjikl said...

nice blog ;)
from the same giveaway ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

Syamimi_Tahir said...

ye saya tahu awak ikut semua syarat . boleh shortlistkan awak peserta yang jujur taw . hadiah suprise .!! hehe . goodluck

uyu_chan said...

thanks ye akak kiut hehe`` SAYAm AWK

^^eKaTiKaH^^ said...

dri segmen yg same.. hee :)

cik mun said...

goodluck k..

uyu_chan said...

ok

AienSyahierahDotDot said...

Saya dah join.Smoga berjaya tau.

Nur hanim said...

bw here. hanim pun join. good luck !

uyu_chan said...

thanks all~~

Syah said...

jom join GA yang gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

uyu_chan said...

ouh k

Nurul Athirah said...

From same giveaway. Keep blogging !

http://athyrahathie.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway_3.html

uyu_chan said...

ouh ok

chot ok..! said...

selamat bersegmen..:)

Shasha said...

thanks inv , btw da join da GA ni :3

uyu kawaii said...

ouh bwt thanks all

~didiey~ said...

thanx jemput join :)

uyu kawaii said...

ok

Syah said...

Hai !Jom join giveaway ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

Nadrah Zulkifly said...

Hi awak! BW here. Awak dijemput join GA ni :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

GLaceTInG said...

Thanks. :D