Monday, 11 February 2013

Mega Exclusive GiveAway

                                                                         




assalamualikum insyaalh dgn lafaz yg suci lagy mulia ini giveaway yg telah dianjurkan oleh insan
yg pemurah ini akan lebih berkat dan insyaalah 
akan disambut dgn meriah sekali dgn blogger2 yg aktif2 pada zaman moden ini


hari ini pada 11/2/2013 termaktublah sudah penyertaan uyu dlm ga yg berprestij tinggi ini
mudahmudahan uyu akan ada rezekilah pada ga kali ini insyaalah

GA kali ini telah dianjurkan oleh adik manis kita 2 org ni 
iaitu nana and ira arina
nk tengok tak blog 2 org ni ok jum terjaah dan follow ramai2

hai sya nana singgah dan follow blog sya k ada ga
yg best 



TEKAN GMBAR BLOG BELIAU NTUK TERJAH K
OK DLM BLOG NANA NI ADA MACAM2 TAU BLEH DIKATAKAN 1MALAYSIA
ATAUPUN VARIASI RAGAMNYA TAPI BLOG DIA BEST TAU FOLLOW SKARANG!!



tengok atas ni kiut kan nk tahu tak apa yg uyu
fikir tentang org yg pkai cermin mata ni time2 dulu2 
uyu fikir yg diorang ni cerdik tau so mesti penganjur kita ni
cerdik lagylah comel kan so apa lagy joinlah ramai2 k
=
hai sya ira arina jemputlah singgah blog
sya dan join ga tau
jngan lupa add fb sya tekan pic di atas yg cumil ni k


KIUT KAN BLOG NI PINKY TAU JNGAN LUPA TAU FOLLOW 
SKARANG BLOG NI LAGYLAH BNYK INFO2 TAU



SATU KERJASAMA ANTARA BLOGGER YG KREATIF DAN INOVATIF KAN
PRASAN TAK SBAB 
TAJUK GA NI MEGA EKLUSIF GIVEAWAY
(EKLUSIF ) TU SBAB 
2 ORG ADQ MANIS YG ANJURKAN TAU SO SWEET HEHE


btw uyu jujur tau sbenarnya uyu nk menang untuk bahagian 
ENTRY KREATIF plezz pertimbangkan hehe...  

nk tag 






para blogger yg kiut miut ni ye



ada pantun untuk penganjur k
DUA TIGA IKAN KELI
GELI GELEMAN TANGAN INI 
NTUK JOIN GA LAH DUA ORG 
PENGANJUR YG CUN..

TENGOK SANA TENGOK SINI
TEKAN TEKAN BANNER YG BERSERI
BUATAN TANGAN PENGANJURLAH
KREATIF DAN INOLAVATIF

....SEKIAN...

BTW SORRY KALAU PANTUN TAK BEZ SYA BUDAK BARU BLAJAR HEHE

SUMBER pIC DRI IYRA DAN CERITABLOG SYA

4 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..siap ada pantun..
huhhuh..
good luck :)

uyu kawaii said...

hehe ok

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same giveaway :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/02/lets-join-this-mega-exclusive-giveaway.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway_15.html