Saturday, 18 August 2012

skaranng dh slendang bwl 2 t0ne !

skarang uyu tngok r mai yg pkai bwl 2 t0ne 
sedangkan ckgu uyu un dh buat bisnes jual bwl  bert0n2 bukan 2 t0ne je
smpaikan uyu and the geng turut serta 
jual bwl 2 t0ne tu kat tepi jln 
huhu 
tapi k0misen tetap adew 
hehe 
untuk saranan uyu j0m la kite pkai bwl 2 t0ne 
kalau takde beli je ngan uyu (joking)
tpi skarang dh tade dh nk raye maybe taun
dpan 
0k dgn ni uyu nk ucapkan slamat ary ryew
kalau ada tersalah kata t0long ampunkan bye2!!
       


5 comments:

merahitujambu said...

comelnyaaa

uyu_chan said...

tq

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

trend kan skrng.. bisnes gak hehehe

uyu_chan said...

bt0l trend skrang

IFA Athirah said...

hai uyu,
brminat tak nk jd sponsor untuk giveaway blog saya? (http://www.geekintherainbow.blogspot.com/). in return, saya letak link blog uyu dlm bloglist saya selama 2 bulan. kalo brminat, boleh reply ke sini? (ifaathirah@yahoo.com)