Wednesday, 21 December 2011

 
haii and clm to all people here...speking larr plak...okeyp2 ary nih aqu nk semua owg yg telah mbaca post aqu ni pegang pen dan kertas hehe ary ni aqu nk seronok2 skit okeyp2   macam ni   aindainya sya nk bagy anda semua 10 00000 untuk memenuhi semua kemahuan diti anda sahaja  apakah yg akan anda senaraikan di atas kertas2 sya bagy anda hanya dapat menulis 10 senarai kemahuan anda apabila anda mendapat 10 00000 2 kan pas 2 kowg tulislah apa2 pun tpi hnya untuk diri anda k.... senaraikan smpai 10 apa agaknya yg anda semua tngh tulis kan huhu.....cepat2......okey...........sya bagy msa  40minit untuk senaraikanya k.............................. k all 40 minit dh abis so seandainya sya npak anda menulis apa kemahuan yg ada berkaitan dgn owg laen sya x nk k sbab sya dh kta hnya kemahuan diri anda so sesiapa yg senaraikan kemahuan owg laen sila buang k.........okeyp2......................selesai di sini...............pegang dlu kertas 2 k......




abis.... k ni sya nk tnya plak anda semua syg x dgn ibu anda dan ingt x pda ibu andal....... mestilah anda jwab syg dan ingt kan..........  kseandainya sya kta anda semua ni x syg dan x ingt ibu anda adakah anda semua setujy dgn sya .... mesti anda akan berkata x setuju kn tpi anda semua salah sbab apa sbab sya ada bukti bahawa anda semua x syg dan x ingt akan ibu anda ...... mesti anda tertanya2 apakah bukti itu okeyp2 bukti2 senang je cuba anda semua tngk balik senarai yg sya sruh tulis takdi.....skarang ni sya nk tnya ada x sesiapa yg letakan tentang mak dia no1 dlm 10 senarai 2  ...... mungkin x ada dan mngkin ada kan.... tpi sya rsa mungkin bnyk yg xada kan....tkpew2 sya nk tnya plak ada x yg letak tntg mak dia no2 dlm senarai2 mungkin ada dan munkin xada kan so u all dh bleh fikir skarang ni kan........



anda semua ni x sedarkah yg ini adalah bukti yg anda semua xsyg dan xingt ibubapa anda semua...
baru saja sya tipu anda semua dgn wang olok2 sebanyak 1000000 2 anda dh lupa dir ikan emg ada yg tulis pasal mak ngan ayh dia mula2 takdi msa sya kata psal kemahuan anda anda2 cepat2 tukar kan kepada kemahuan anda kan......ok2 so anda semua ingt lah bahawa ibu bapa kita lebih penting dari sgalanya so sayangilah ibu bapa anda k....


                         okeyp2 tkpew2 jngn sdih k ini hnya stu ujian yg sya berikan kpada anda semua supaya x lalai dgn kemewahan duniawi ini.........



                  
sowy all k luv u all

                                                                                       by ayu dax pngacau

                          (jngn amik haty k maafkan sya kalau ada silap apa2 k wslm)


                           silalah komen kalu ada rsa x puashty hehe....





 

5 comments:

ceritera adq&abg said...

aiiio

Ladylike said...

haiii, good entry laa!
tapi tulisan agak pening,
susah sikit nak baca,
sorry bukan apa,
saya suka penulisan awak,
tapi tuka tulisan yang lebih teratur
mungkin lebih mantap kut. huhhu
just my opinion! ;)

ceritera adq&abg said...

hehe okey2 nanti sya tukar k tq

Rizwan Ewan said...

singgah dan follow blog ni.. :) cantiknya blog ni..seyes wan jealous..hehe..

follow me back
http://rizwanewan.blogspot.com/

ceritera adq&abg said...

hehe wan x cantik mna pun blog sya ni simple jep but tq k