Thursday, 2 January 2014

super awesome new year giveaway


SYARAT-SYARAT

1. Ada blog 
2. Warganegara Malaysia
3. Letak banner yang tak seberapa nak comel tu dalam entry korang
4. Tulis entry yang bertajuk "super awesome new year Giveaway by Miss English"
5.Ceritakan tentang kenangan korang bersama blog korang tu , dah berapa tahun usia blog tu?apa kenangan pahit dan manis korang sepanjang berblogging? dan kenapa korang sayang sangat dengan blog korang tu?
6.Backlink kan banner yang korang dah letak tu ke entry ini
7.Tinggalkan link entry korang tu di ruang Comment here yang ada di bawah entry yang aku tulis ini

No comments: