Monday, 30 December 2013

Own Design Book


                          own desing book 

tekan gambar di atas untuk terjah ke page!
assalamualikum hari ni ayu nak review page pilihan akhir tahun yang kedua!
alhamdulilah ayu sebenarnya dah lama tengok buku yang desing sendiri ni
tapi nak beli takada duit maklumlah duit pun mintak dengan mak ngan ayah huhu
insyaalah suatu hari nanti btw kepada sesiapa yang berminat jom lah bermai -ramai 
terjah page ni ada perkhidmat tempahan buku nota desing sendiri dengan hanya
harga Rm20 ringgit!! gempak kan desing anda boleh pilih sendiri nak letak gambar anda ke atau background buku tu tersendiri btw buku tu comel tau kreatif sangat!! jom kita tengok gambar
tempahan daripada costumer sebelum ini



                              KOLEKSI BUKU DESING SENDIRI 

Photo: Assalamualaikum.

Maaf admin masih belum sempat update design-design baru. Berminat nak order boleh whatsapp/wechat saya di 011.26341501.

hanya dengan tempahan rm20 ringgit buku impian anda bakal
menjadi realiti!!

Photo: For Seri (Kemaman,Terengganu)
elergant dan nyaman tengok desing ni~

Photo: For Wanie (Klang,Selangor)
wah so sweet!! kepada sesipa yang nk buat diari
boleh tempah yang macam ni tau 

Photo: For Farhana (Kuantan,Pahang)
dan kalau nk dihadiahkan kepada kawan rapat boleh lah desing 
macamni tau

Photo: For Farhana (Kuantan,Pahang)
untuk nota harian anda!

okeylah ini sahaja ayu rasa btw kepada sesiap yang berminat untuk membuat tempahan 
boleh rujuk sendiri ke page ni own desing book dan pm sendiri kepada admin
okeylah btw sebelum buat tempahan baca dulu apa yang admin pesan ni tau
Photo: Really for SERIUS buyer ONLY. Nak sedikit garang sebab ada customer yang diamkan diri lepas penat-penat bagi detail  then diamkan diri -Learn from mistakes
Photo: Akan kembali dengan design yang baru dan lebih menarik insyaALLAH. Moga ALLAH menjaga kamu semua yang menyokong admin di Own Design Book. Terima kasih.
okey selamat menempah ya!! assalamualikum

2 comments:

Farah Arina said...

wow semua cantik2

uyu kawaii said...

ya semuanya cantik apa lagi tempah la skarang harga katanya dh berubah