Saturday, 21 December 2013

Ezzainy Pyssla Beads & Hama Beads

Assalamualikum semua warga blogger!! hari ni ayu dan buat pilihan ntuk review atau promote ataupun entry fanpage pilihan akhir tahun bagi blog ayu ni tau...
tujuan ayu buat review ni ialah ntuk membantu peniaga-peniaga online meluaskan lagi pasaran mereka kepada anda semua.. dan insyaalah kalau ada rezeki bilangan pembeli akan lebih menaik dari masa ke semasa ... okey fanpage pilihan ayu pada kali ini ialah fanpage online shop
EZZAINY PYSSLA BEADS&HAMA BEADS ayu yakin yang ramai peminat beads di luar sana sudah lama mengenali fanpagee ni kan,, apa tak kenal liker dah pun mencecah 1270
ciri2 yang ada pada fanpage ni yang membuatkan ramai pembeli dan juga peminat beads tak boleh lupakan dan tak boleh berhenti daripada beli beads kat sini ialah kerana
kepandaian dan sikap peramah admin page tersebut yang selalu menganjurkan segmen ataupun contest serta giveaway di page diorang,, tak dapat dinafikan yang boleh juga dikatak page ini tak akan berhenti daripada pelawat2 baru yang berminat ntuk survey serta join ga di page diorang pembeli remaja serta peminat setia dorang tak kan pernah jemu like serta update mengenai page diorang kepada umum.. ayu yakin satu hari nanti pasti masuk akhbar ataupun majalah insyaalah... #tak lupa jugak ayu salah sorang peminat beads di page ni tau.......


                                  JOM TERJAH PAGE BEADS ONLINE SHOP NI!!
                                 Ezzainy Pyssla Beads & Hama Beads
 okey sangkaan pertama korang kalau terjah ke page ni pasti korang terkejut nk tahu kenapa 
sebabnya ialah kerana banyak gambar2 beads yg cantik serta banyak contest yang dilancarkan kalau korang tak caye usha sikit dekat bahagian komen page ni konfirm sampai beratus ratus komen dan like!!

antara pakej yang disediakan dengan harga berpatutan!!



pelbagai warna beads yang bermutu!

ha.. awesome tak semestinya awesome memang rambang mata korang 
apa lagi nak tengok lebih banyak beads serta art2 kreatif meh lah terjah sini

sumber!:gambar copyright by Ezzainy Pyssla Beads & Hama Beads

7 comments:

Ezzainy Beads said...

Creativity. .. Top Follower akan dipilih oleh Tuan punya blog utk entry ini, akan mendapat Set GA...so apa lg komen lah sekreatif mgkin utk menang!!!

Sarahanie Muda said...

AsSalam.
Alhamdulillah,mlalui blog ini dpt sy mgenali dgn lebih dkt lg Ezzainy Pyssla Beads yg mjual plbagai brgan kraf dgn hrga yg berpatutan,dan byk pilihan,brg yg berkualiti,design yg boleh kita beli. Admin jg peramah,tidak pernah jemu mjawab stiap soalan,komen dr kami. Yang paling pntg admin spoting,baik hati dgn slalu mgadakan GA kpd kami. Semoga Ezzainy Pyssla Beads terus maju,murah rezeki hendakNya.Amin <3

Sarahanie Muda said...

AsSalam.
Alhamdulillah,mlalui blog ini dpt sy mgenali dgn lebih dkt lg Ezzainy Pyssla Beads yg mjual plbagai brgan kraf dgn hrga yg berpatutan,dan byk pilihan,brg yg berkualiti,design yg boleh kita beli. Admin jg peramah,tidak pernah jemu mjawab stiap soalan,komen dr kami. Yang paling pntg admin spoting,baik hati dgn slalu mgadakan GA kpd kami. Semoga Ezzainy Pyssla Beads terus maju,murah rezeki hendakNya.Amin <3

Sarahanie Muda said...

AsSalam.
Alhamdulillah,mlalui blog ini dpt sy mgenali dgn lebih dkt lg Ezzainy Pyssla Beads yg mjual plbagai brgan kraf dgn hrga yg berpatutan,dan byk pilihan,brg yg berkualiti,design yg boleh kita beli. Admin jg peramah,tidak pernah jemu mjawab stiap soalan,komen dr kami. Yang paling pntg admin spoting,baik hati dgn slalu mgadakan GA kpd kami. Semoga Ezzainy Pyssla Beads terus maju,murah rezeki hendakNya.Amin <3

Sarahanie Muda said...

AsSalam.
Alhamdulillah,mlalui blog ini dpt sy mgenali dgn lebih dkt lg Ezzainy Pyssla Beads yg mjual plbagai brgan kraf dgn hrga yg berpatutan,dan byk pilihan,brg yg berkualiti,design yg boleh kita beli. Admin jg peramah,tidak pernah jemu mjawab stiap soalan,komen dr kami. Yang paling pntg admin spoting,baik hati dgn slalu mgadakan GA kpd kami. Semoga Ezzainy Pyssla Beads terus maju,murah rezeki hendakNya.Amin <3

liyana said...

Hee.
Macam mana nak jadi top commenter niy? Uh serious benar rambang mata sangat bila tengok page tuh. Beads nya memukau sangat. Harap sangat dapat menang at least :3 huu. Setiap hari pergi page tuh xD waahh boleh naik gila rasanya xD cantikkk sangat :3
Btw. Follow and visit lah blog saya ! Heee
http://myname-ly.blogspot.com/
Heee thanks !
Saya mahu menang set itu jugak ★.★
Hee.
Harap dipertimbangkan :3 ♡

NurShabrina said...

Hy, saya dah baca review awak. Jom baca yg saya punya pulak.
http://fionaina.blogspot.com/2013/12/review-onlineshop-1-ezzainy-pyssla.html