Saturday, 7 September 2013

Hasil lukisan tangan

     assalamualikum ,,salam syg dri ayu kepada rakan2 blogger terlebih dahulu ayu nk mntk maaf sangat2 sbab dh berkurun lamanya ayu tak update blog dgn doodle2 ayu yg ayu dh lama biarkan                                                    berhabuk kat dlm lappy ni okey..



      ayu skarang busy dgn persediaan mtuk berperang dgn PMR yg akan menentukan masa depan ayu ,,btw ayu tak lupa nk kongsikan hasil lukisan @ doodle ayu ntuk pembaca walaupun ayu dh tak ada masa nk lukis doodle gna paint tool sai @ photoshop tapi ayu sempat jgak usha2 buku nota akak contegan ayu kat rumah kalau ada time terluang kan ,,,hehe dlm study ayu tetap melukis so                                                   far ntuk hilangakn kebosanan ,,




                                                                     

sorry sangat2 kalau pic tak jelas ye,, maklumlah guna camera phone je hehe,..
kat situ ada terselit satu lukisan Sn tentang sel hehe....
ideal can turn easy with doodle..






okey atas ni antara lukisan2 ayu,, yg dilukis oleh tangan ku sendiri hehe

sebenarnya banyak lagi tapi ayu tak nk uploadkan bnyk2 nanti tak de yg nk tngk hehe
klah kalau ada rezeki ayu akan update lagi//



No comments: