Friday, 7 June 2013

Segmen i can be a doodler

                                                                   

assalamualikum ayu joinye!

kat bwh ni antara doodle yg dilukis oleh ayu sendiri


dan ini





5 comments:

Aimi Wardina ♥ said...

Cantiknya awak lukis !! :O
Join join segmen Aimi pulak!

Tomatox, topup & macam2 lgi untuk dimenangi! Bagi sesiapa yang tak menang pun akan di-blog review ! Rugi kalau tak join !

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html

Aina Sofea said...

assalamualaikum , minta maaf . sebenarnya ni segmen saya . penyertaan ni takkan diterima la kalau komen kat blog orang lain dan back-linkkan kepada blog lain .

Aina Sofea said...

sila back-linkkan ke ENTRY segmen saya okay ^_^ ohsem artwork tu .. :)

cik amal said...

semua doodle xde yg xcomell
amal follow sini
dari segmen sama..
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/segmen-i-can-be-doodler.html

jum join segmen ni... rm 100x2 pemenang
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

merahitujambu said...

comelnyaaa..