Saturday, 4 May 2013

My ARTwork

                 Assalamualikum dan selamat malam..hehe okey2 malam ni uyu nk up[date psal studi
ayu yg tak jadik sbab buku dan fail sketcher ayu ada kat dlm beg skali so tangan ni tak leh duk diam dari capai semua bahan2 ntuk melukis hehe..................so cani lar jadiknye jom tengok


                                                                     

foto di atas menunjukkan hasil lukisan tangan ayu yg tak seberapa hehe and kat sbelah tu koleksi
penanda buku.sticker.dan poskad dari akak dysha  hehe


okey 
tak leh nk kata apa2 senyum hehe kat atas tu pic yg diAmbil oleh ayu time dh takde ideal dh nk lukis apa so canik  la jadiknye ..

btw ARTwork ayu tak la segempak korang ....
just biase2 je


hehe pic atas ni ada lor keadaan buku2 yg bersepah time dh tak ingat dunia melukis ni
tapi terselit jugak buku
TEMAN STUDI  kat tepi tu
pss# kitalarblajarhehe

okeylah sampai sini saja entry pada malam ni k
bye2 assalamualikum

5 comments:

fiqah hamed said...

Alahai..comelnya semua lukisan tuh..^^

uyu kawaii said...

hehe tq

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh mcm kenal jeee.. heheh keep it up dear.. comel

uyu kawaii said...

hehe emg knal pun,,btw tq

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #210
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html