Saturday, 4 May 2013

Happy Mother Days

                                      

Assalamualikum dan selamat petang hari ni ayu nk wishkan selamat hari ibu kepada
emak ayu yg sangat ayu sayangi insyaalah semoga allah memanjagkan umur mak dan 
smoga murah rezeki selalu ..
okay kalau ayu tanya mesti ramai yang syangkan emak korang kan 
mestilah korang syg sbab selama ni emak kita yg mengandungkan kita dan 
kita duduk dlm perut mak kita selama 9bulan lebih 
humm...betapa besarnya pergorbanan ibu kepada kita kan jadi kalau ada sesiapa
yg ada tersalah silap kepada emak korang cepat mintak maaf ye btw ayu ni pesan kat org ayu
dh mintak maff ke blu hehe maybe nanti lah huhu ...

first all uyu nk bgytau yg HARI IBU pada 8may  iaitu bersamaan hari rabu ni ye
so tolong ingat tu jngan ingat hari mengundi jerk,,, youallss hehe
sokey so saling ingat mengigati lah kan 

okay ayu nk mengucapkan selamat hari ibu kepada semua insan yg bergelar ibu 
dan ayu doakan semoga  mereka semua bahgia hingga ke akhir hayat mereka


okey ayu rasa stakat ni je kot koz tak bleh buat panjang2 yg buat entry panjang2 tu sbab bnyk pic uyu
tak tahu nk buat pic apa lagy dh okeylah that all ,,, bye2 assalamualikum,,,



No comments: