Thursday, 30 May 2013

gIGA SIBLINGS BIRTHDAY GIVEAWAY BY ARYA ADDIN

                                                               

assalamualaikum dan selamat petang 
ayu ingin mengucapkan selamat hari jadi @ happy birthday kepada maryam adik beradik okey
sebelum apa apa ayu nk bagytau dulu apa maksud BIRTHDAY ni 

-
-
-
-

Happy Birthday
maryam adik beradik tekan pic atas ni dan dengar lagu yg ayu dh sediakan okey

Be yourself
Invite new challenge
Recall past triumphs
Trust your intincts
Have faith in your ability
Desire only the best
Affirm your strenght
You've got what it take



okey ayu jugak harap hubungan kekeluargaan di antara maryam adik beradik akan 
terus berkekalan dan akan menjadi semakin rapat ye dan yg paling penting ayu nk ucapkan 
SELAMAT HARI LAHIR IMAH , APIT, DAN ADAM!!
jom baca

-
-
-






maryam adik beradik tekan pic atas ni dan dengar lagu yg ayu dh sediakan okey






 ayu nk buat wish yg teristimewa ntuk salah seorang adik maryam iaitu Imah : 2 March 1998
okey ayu nk wish ntuk imah sebab umur imah sma dgn ayu ..ayu lahir 1998 so 
ayu boleh bagy wish yang ayu rasa patut ntuk imah ..

okey kepada imah ..ayu nk bagytau yg imah patut rasa bersyukur sbab imah ada kakak yg terowesome dan sporting cani tau okey kalau tak silap imah nk amik pmr kan tahun ni so sama lah dengan ayu so semperna birthday imah yg ke 15 ni kan.. ayu just nk pesan semoga berjaya dalam ujian pmr yg akan kita tempuh bersama tau..




SELAMAT HARI JADI !!



Some like Sunday Some like Monday, But i like Your Birthday.Happy Birthday my sweetheart
A BIRTHDAY WISH REMINDS U THE FIRST CRY
MAMMA… START UR DAY WITH HER … SWEET BLESSINGS THE DAY WILL BE YOURS .MANY HAPPY RETURNS… MY DEAR
ni ntuk imah renungkan


wahai adiku wahai kakaku...........
kita bergaduh ,kita berbaik
kita berkongsi rahsia sambil minum kopi,
kadangkala engkau rakanku,dan kadangkala engkau pembimbingku,
engkau adalah insan yang mana aqu banggakan,
semoga engkau mendapat semuanya yang terbaik didunia dan diakhirat,
INSYAALAH

Selain mengingatmu,
Tak ada lagi yang lebih penting buatku.
Detik ini aku hanya ingin menyapamu dengan satu doa :
semoga Tuhan selalu melimpahkan cinta-Nya di hatimu
Met ULTAH YA kekasihku :)

Mungkin hari hujan ketika kamu dilahirkan
namun sesungguhnya itu bukan hujan
itu adalah langit yang sedang menangis
karena ia telah kehilangan malaikat kecilnya
Selamat Ulang Tahun Sahabat

A prayer: 2 bless ur way
A wish : 2 lighten ur moments
A cheer: 2 perfect ur day
A text: 2 say HAPPY BIRTH DAY


hehe tu je yg sempat ayu berbual dgn dia sbab dia kata nk ke london pulak  lepas ni so dia pun ada kirim hadiah 
ni kat ayu tau






dan kat bwh ni hadiah ntuk imah dripada simsimi hehe




Dengan ucapan
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.










okeylah itu sahaja ucapan ayu kepada maryam adik beradik semoga panjang umur murah rezeki
dan ucapan ayu yg terakhir walau apapun yang terjadi jngan lupakan jasa ibu bapa 
yg baik daripada allah yg kurang daripada sya sendiri 
assalamualaikum............

                                             BY; AYU

No comments: