Saturday, 9 March 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

                                                                           


                                                                           



Assalamualikum ..hai korang...
ehe hari ni uyu nk join lagy satu kontes or ga yg the bomm ni tau

klik banner dan terus terbang ke entry ga


















NI YANG PALING KHAS UNTUK AKAK YE  
MY ARTWORK


HEHE AKAK JNGAN MRAH AMIK PIC HUHU
okey nk tag

dan awk

15 comments:

NUR HAFIZAH said...

blog ni comel sgt ! :)

http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Diyan Hani said...

hai dear..thanks sudi join ga yang tak seberapa ni..ni senarai nama psrta...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

kreatifnya dia

Maisarah Aisya said...

hy dari GA yg sme . dtang sini dan follow . jmput ke blog kite jgk mehh
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

uyu kawaii said...

DIYAN hehe tq sbenarnyew entry tu tak siap lagy ada sambungan tunggu ye huhu

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Aireyn Ashra ツ said...

Jenjalan dari GA yang sama^^


http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

Dianaa said...

dari GA yang sama, good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

uyu kawaii said...

@DIANA ok tq

яαяαα cнαи :) said...

Dari GA yang sama, goodluck! :D

http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

uyu kawaii said...

@iema thanks sudi singgah

EIQA said...

http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

wah,,kreatiflah.. iqa follow sini..=)

Diana Azis said...

Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Nik Ainaa said...

hai, datang dari segmen yg sama. meh datang ke blog ina juga :D

http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sa mic said...

fuh pantun, hehe, datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)